Advertisement

Hecht 7100 / Kultivátor hecht 7100 je stroj se skutečně širokým volitelným příslušenstvím.

Hecht 7100 / Kultivátor hecht 7100 je stroj se skutečně širokým volitelným příslušenstvím.. Kola+poloosy vari global ze závažím. Aktuálne je v ponuke jednostranný pluh, vyorávač zemiakov, oborávač, plečka zimná, obojstranný pluh, svetlo na riadidlá, nárazník so svetlometmi, tašku na náradie, alebo železné lopatkové kolesá. Lze jej přestavět na jednoosý traktor. Dokonce se ohla pásovina vyorávače brambor, tak zase navařit vý. Check this one as well:

3 forward / 1 reverse. Startování je řešeno pomocí klasického táhla na přední straně motoru. Pro pohon je použit čtyřtaktní jednoválec hecht ohv o zdvihovém objemu 212 cm 3. Jan 17, 2021 · hecht 7100 gartenhacke im set. Aktuálne je v ponuke jednostranný pluh, vyorávač zemiakov, oborávač, plečka zimná, obojstranný pluh, svetlo na riadidlá, nárazník so svetlometmi, tašku na náradie, alebo železné lopatkové kolesá.

Aiatraktor/mullafrees järelkäruga HECHT 7100 SET | Client ...
Aiatraktor/mullafrees järelkäruga HECHT 7100 SET | Client ... from www.clientisking.eu
Záber radličiek je buď 81 alebo 104 cm. Dokonce se ohla pásovina vyorávače brambor, tak zase navařit vý. Pro pohon je použit čtyřtaktní jednoválec hecht ohv o zdvihovém objemu 212 cm 3. Check this one as well: Vyorávání brambor rozchod kol 60 cm na střed. Hodně závaží,pneu a duše z vari a jede to samo. Mit dieser motorhacke von stiga alles kein problem. Jan 17, 2021 · hecht 7100 gartenhacke im set.

Aktuálne je v ponuke jednostranný pluh, vyorávač zemiakov, oborávač, plečka zimná, obojstranný pluh, svetlo na riadidlá, nárazník so svetlometmi, tašku na náradie, alebo železné lopatkové kolesá.

Rozchod kol 48cm na orbu a řádkování brambor. Vyorávání brambor rozchod kol 60 cm na střed. Startování je řešeno pomocí klasického táhla na přední straně motoru. Jan 17, 2021 · hecht 7100 gartenhacke im set. Kultivátor hecht 7100 je stroj se skutečně širokým volitelným příslušenstvím. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Záber radličiek je buď 81 alebo 104 cm. Pracovní otáčky motoru jsou 3200 ot/min. 3 forward / 1 reverse. Přidané závaží na předek,celkem 40kg.převařené závěsy na nářadí hecht i vari.pluh va. Mit dieser motorhacke von stiga alles kein problem. Hodně závaží,pneu a duše z vari a jede to samo. Lze jej přestavět na jednoosý traktor.

Rozchod kol 48cm na orbu a řádkování brambor. Přidané závaží na předek,celkem 40kg.převařené závěsy na nářadí hecht i vari.pluh va. Kola+poloosy vari global ze závažím. Dokonce se ohla pásovina vyorávače brambor, tak zase navařit vý. Startování je řešeno pomocí klasického táhla na přední straně motoru.

Foto Hecht 7100 Set | Zboží.cz
Foto Hecht 7100 Set | Zboží.cz from d25-a.sdn.cz
Kultivátor hecht 7100 je stroj se skutečně širokým volitelným příslušenstvím. 3 forward / 1 reverse. Lze jej přestavět na jednoosý traktor. Dokonce se ohla pásovina vyorávače brambor, tak zase navařit vý. Jan 17, 2021 · hecht 7100 gartenhacke im set. Pro pohon je použit čtyřtaktní jednoválec hecht ohv o zdvihovém objemu 212 cm 3. Mit dieser motorhacke von stiga alles kein problem. Aktuálne je v ponuke jednostranný pluh, vyorávač zemiakov, oborávač, plečka zimná, obojstranný pluh, svetlo na riadidlá, nárazník so svetlometmi, tašku na náradie, alebo železné lopatkové kolesá.

Hodně závaží,pneu a duše z vari a jede to samo.

Pracovní otáčky motoru jsou 3200 ot/min. Kultivátor hecht 7100 je stroj se skutečně širokým volitelným příslušenstvím. Startování je řešeno pomocí klasického táhla na přední straně motoru. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Pro pohon je použit čtyřtaktní jednoválec hecht ohv o zdvihovém objemu 212 cm 3. Dokonce se ohla pásovina vyorávače brambor, tak zase navařit vý. Rozchod kol 48cm na orbu a řádkování brambor. Aktuálne je v ponuke jednostranný pluh, vyorávač zemiakov, oborávač, plečka zimná, obojstranný pluh, svetlo na riadidlá, nárazník so svetlometmi, tašku na náradie, alebo železné lopatkové kolesá. Kola+poloosy vari global ze závažím. Záber radličiek je buď 81 alebo 104 cm. Jan 17, 2021 · hecht 7100 gartenhacke im set. Vyorávání brambor rozchod kol 60 cm na střed. Lze jej přestavět na jednoosý traktor.

Mit dieser motorhacke von stiga alles kein problem. Vyorávání brambor rozchod kol 60 cm na střed. Záber radličiek je buď 81 alebo 104 cm. Dokonce se ohla pásovina vyorávače brambor, tak zase navařit vý. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Hecht 7100 benzinmotoros rotációs kapa | Csapuniverzum
Hecht 7100 benzinmotoros rotációs kapa | Csapuniverzum from www.csapuniverzum.hu
Check this one as well: Pro pohon je použit čtyřtaktní jednoválec hecht ohv o zdvihovém objemu 212 cm 3. Mit dieser motorhacke von stiga alles kein problem. Hodně závaží,pneu a duše z vari a jede to samo. Kola+poloosy vari global ze závažím. Dokonce se ohla pásovina vyorávače brambor, tak zase navařit vý. Záber radličiek je buď 81 alebo 104 cm. Kultivátor hecht 7100 je stroj se skutečně širokým volitelným příslušenstvím.

Lze jej přestavět na jednoosý traktor.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Lze jej přestavět na jednoosý traktor. Kultivátor hecht 7100 je stroj se skutečně širokým volitelným příslušenstvím. Vyorávání brambor rozchod kol 60 cm na střed. Startování je řešeno pomocí klasického táhla na přední straně motoru. Check this one as well: Rozchod kol 48cm na orbu a řádkování brambor. Pro pohon je použit čtyřtaktní jednoválec hecht ohv o zdvihovém objemu 212 cm 3. Mit dieser motorhacke von stiga alles kein problem. 3 forward / 1 reverse. Dokonce se ohla pásovina vyorávače brambor, tak zase navařit vý. Přidané závaží na předek,celkem 40kg.převařené závěsy na nářadí hecht i vari.pluh va. Pracovní otáčky motoru jsou 3200 ot/min.

Posting Komentar

0 Komentar